Workshop employer branding

Corpoconnect is aangesloten bij Baandomein. Dit betekent dat alle medewerkers van de aangesloten corporaties van Corpoconnect, gratis kunnen deelnemen aan de workshops en activiteiten van Baandomein.

De economie kwam als gevolg van Corona abrupt tot stilstand en dat had op korte termijn gevolgen voor de arbeidsmarkt. Hierdoor zullen organisaties hun businessmodel nader onder loep moet nemen en nadenken over welk talent zij willen aantrekken en behouden om hun nieuwe bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De juiste employer branding strategie kan daarbij helpen.

Bij employer branding spelen vragen zoals de volgende een rol:

  • Hoe kan je als bedrijf een sterk werkgeversmerk opbouwen?
  • Hoe zorg je ervoor dat de mensen die je hebt aangetrokken blijven?
  • Hoe zorg je voor een duurzame relatie?

Voor deze sessie hebben is de employer branding specialist Yves Pilet uitgenodigd. Yves is bijna 15 jaar bezig met onderzoek naar en het delen van kennis over employer branding. Hij is actief als spreker, verzorgt sessies en trainingen en adviseert organisaties over het versterken van hun employer brand. Met behulp van zijn Blue Print methodiek heeft hij organisaties zoals het Centraal Bureau voor de Statistiek, UWV, Terumo Europe en SABIC geadviseerd over hun employer brand.

Datum en tijd: 25 maart 2021 van 9.30 tot 12.30 uur

Locatie: Online

Tijd: 9:30 – 11:30 uur

Interesse in deze sessie? Meld je dan hier aan.