Doorlopend aanbod van tools

Tools medewerkers

Zoek nieuwe kansen, kies een opleiding, doe een of meer zelftesten, ontwikkel jezelf of gebruik een van de vele andere tools.

Check het aanbod

Tools leidinggevenden / HR / directie / OR

Plaats kansen op het Kansenportaal, bekijk wat je kan doen aan werkdruk in je organisatie, verbeter de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers of gebruik een van de vele andere tools.

Check het aanbod

Overig aanbod CorpoConnect

Maak gebruik van een adviesgesprek Leren en Ontwikkelen van CorpoConnect of bekijk de trainingen en workshops die CorpoConnect aanbiedt.

Check het aanbod

Tools voor nieuwe medewerkers

Ben jij nieuw in de sector? Kijk dan snel hier, wat CorpoConnect voor jou kan betekenen.

Check het aanbod

Gebruik je Loopbaanbudget

Werk je bij een corporatie, dan heb je recht op een loopbaanbudget (ILOB). Dus ook als je oproepkracht bent of een contract voor bepaalde tijd hebt. ILOB staat voor Individueel LoopbaanOntwikkelingsBudget. Het staat ook wel bekend als LOB, POB, Loopbaanbudget. In de cao is vastgelegd dat elke werknemer na afloop van elk fulltime gewerkt jaar 900 euro opbouwt, tot een maximum van 4.500 euro. Je bepaalt zelf waaraan je dit besteedt; voorwaarde is dat de besteding bijdraagt aan je loopbaanontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan training of coaching. Op watdoejijmorgen.nl vind je veel aanbod en kun je via een persoonlijke intake ontdekken wat bij jou past. ILOB is je eigen potje geld dus, waarmee je alles uit je talent kunt halen en mee kunt bewegen met je baan. Maak er gebruik van.

FLOW helpt

Op de website van FLOW vind je allerlei tools (zie ook bovenstaande knoppen). Hierbinnen vind je jouw persoonlijke FLOW-omgeving. Een veilige omgeving waarin alleen jij je leer- en loopbaanactiviteiten kan inzien. Ontdek wat je wilt en kunt met de Loopbaanwijzer, kijk vooruit en start je plan voor morgen of kijk waar je kansen liggen.