Romy de Bruijn – ZOwonen

Privé

Ik ben Romy de Bruijn, getrouwd en moeder van een zoon (13) en dochter (11) en woonachtig in het pittoreske Puth. Ik hou van sporten en ben hier vrij fanatiek in. Dit zet ik binnenkort op een lager pitje want ik start met de opleiding Business Studies aan de Hogeschool Zuyd.

Ik en mijn loopbaan

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de corporatiesector. Voor die tijd was ik het prototype job hopper. Ik heb hierdoor ruime ervaring opgedaan in grote commerciële organisaties, overheidsinstanties en kleinere commerciële bedrijven. Na mijn MEAO opleiding heb ik een jaar Sociale Academie (Cultureel werk) gestudeerd maar omdat hier geen loopbaanperspectief in was ben ik gaan werken. Ik ben gestart als receptioniste, heb gewerkt als intercedente, secretaresse en commerciële binnendienstmedewerker. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot bestuurssecretaresse. En dan word je 50 en denk je ‘is dit het nu?”. Gelukkig bood ZOwonen mij de kans voor een carrière switch en bekleed ik sinds 1 oktober 2019 de functie van HR medewerker.

Waar ik blij van word

Ik word er blij van als zaken vlekkeloos verlopen. Op die manier kan ik en mijn collega’s het beste uit hun werkzaamheden halen en hun talenten optimaal benutten. Privé breng ik zo veel mogelijk tijd met mijn gezin door. Ik geniet ervan als we allemaal lekker in ons vel zitten.

Neem contact met mij op

E: r.de.bruijn@ZOwonen.com

T:06 11368620