Pascal Lemmens – Wonen Zuid

 

De trotse vader van drie dochters die ik samen met mijn vrouw die dingen in het leven meegeef die voor ons echt belangrijk zijn, zoals: eerlijkheid, bewustzijn van jezelf en de omgeving en intensiteit. We wonen in het ‘zuiden’ en ik vind het heerlijk om in de omgeving te joggen of te mountainbiken. Of een stevig ‘colletje’ omhoog te fietsen met mijn racefiets. Als echte muziekfreak ben ik altijd op ontdekkingsreis naar muziek die me raakt. Ook ben ik veel te vinden in zowel kleine als grote popzalen en op festivals.

Ik en mijn loopbaan

Na mijn opleiding Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Zuyd heb ik vijf jaar gewerkt bij schoonmaakbedrijf Hago Nederland. Ik heb daar diverse afwisselende functies vervuld op de afdeling personeelszaken. Het team bestond uit een aantal ‘jonge honden’ die allemaal pas afgestudeerd waren. Er heerste een enorme energieke flow waarin ik me optimaal kon ontwikkelen. Ik heb er met ontzettend veel plezier gewerkt en een aantal oud-collega’s reken ik 13 jaar later nog steeds tot mijn trouwe vrienden. Via adviesbureau Fagro ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Wonen Zuid. Dit beviel zo goed dat ik uiteindelijk een contract bij Wonen Zuid heb getekend. Via de functie medewerker P&O ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar mijn huidige functie teamleider hrm.

Wonen Zuid heeft me altijd alle kansen en ruimte geboden om door te kunnen groeien. Om me te blijven ontwikkelen op hrm-gebied heb ik een paar jaar geleden de masteropleiding Strategisch HRM gevolgd. De huidige functie past perfect bij mij omdat ik zo mijn kwaliteiten het beste kan benutten. Aan de ene kant het bezig zijn met het brede hrm-vak en aan de andere kant het stimuleren, ontwikkelen en managen van de competenties van mijn teamleden.

Waar ik blij van word

Het beantwoorden van deze vraag is voor mij bijna onmogelijk. Waarom? Er zijn zo veel kleine dingen die mij blij kunnen maken. Of het nu gaat om het gezin, werk, muziek, sport… in alles zie ik wel mooie dingen waar ik blij van word en ook van kan genieten.

Neem contact met mij op

E: p.lemmens@wonen-zuid.nl

T: (088) 665 35 69