Leny Joosten – Wonen Zuid

 

Ik ben moeder van twee studerende kinderen. Ik woon in Roermond, aan de rand van het centrum. Ben met veel plezier in deeltijd bezig met mijn derde HBO-opleiding, namelijk aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (B). Verder ga ik graag naar Italië en vind het een uitdaging om daar met de buurvrouw op een bankje over het weer te praten. Ik volg dan ook een cursus Italiaans.

Ik en mijn loopbaan

Ik ben ooit begonnen als creatief therapeut en activiteitenleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Op mijn 39e heb de zorg vanwege privéredenen vaarwel gezegd. Ik ben weer helemaal opnieuw begonnen, en kreeg die kans bij Wonen Zuid. In eerste instantie bij het directiesecretariaat. Vervolgens via het secretariaat van P&O naar medewerker P&O en nu al een paar jaar met veel plezier als HR-adviseur. In de tussentijd heb ik mijn tweede HBO-opleiding, Personeelsmanagement, afgerond om meer inhoudelijke bagage te krijgen.

Waar ik blij van word

Ik vind het erg boeiend om te analyseren waarom mensen doen wat ze doen. Vorig jaar heb ik dan ook de opleiding tot MyDrives MyHabits consultant gevolgd. Een drijfverenanalyse geeft daarbij medewerkers meer inzicht in zichzelf: wat levert mij energie op? Maar ook: waar zitten mijn energielekken, waar zit mijn weerstand? Als je met een heel team de MyDrives MyHabits analyse doet, dan geeft dit inzicht in elkaar en in de onderlinge samenwerking. Ik word er heel blij van als mensen kunnen doen waar ze energie van krijgen. En eigenlijk is dat hetzelfde als waar ze goed in zijn!

Neem contact met mij op

E: l.joosten@wonen-zuid.nl

T: (088) 665 35 57