Jacqueline Moorer – Weller – CorpoConnect

Ik ben getrouwd met Frank en trotse moeder van 2 zonen en 1 dochter. Inmiddels lopen er ook al enkele jaren 2 schoondochters en 1 schoonzoon rond. Er is dus altijd veel leven in huize Moorer en witte herder Ted dartelt daar vrolijk door heen.
Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Hardlopen en conditietraining zijn voor mij momenten om lekker te ontspannen en verder is het sociale aspect met mijn sportvriendinnen iets waar ik blij van wordt.

Ik en mijn loopbaan

In 1990 ben ik in corporatieland begonnen bij de toenmalige Woningvereniging Heerlerheide.
Na een aantal fusies doorlopen te hebben werk ik nu, nog steeds met veel plezier, bij Weller in Heerlen.
Naast mijn HAVO en MEAO-BA diploma, heb ik de HBO-opleiding Schuldhulpverlening afgerond.

Mijn hoofdtaak binnen Weller is de incasso van de sociale huursector en daarnaast heb ik ook de verantwoordelijkheid voor de incasso van het commercieel vastgoed van Weller. Dit maakt mijn werk afwisselend omdat je met heel verschillende klanten te maken hebt.

Intensieve samenwerking met netwerkpartners , is een wezenlijk onderdeel van mijn werk.

Overleg met andere woningcorporaties en aanwezigheid in landelijke en regionale netwerken, in het kader van kennisdeling, is ook onderdeel van mijn werk.

Mensen zijn belangrijk voor mij. Ik ben geïnteresseerd in de persoon die tegenover mij zit, wil graag weten wie hij is en waarom hij op een bepaalde manier handelt. Ik probeer altijd ervoor te zorgen dat ik hem zo optimaal mogelijk kan helpen. Ik werk niet alleen vanuit kantoor, maar bezoek mijn klanten ook thuis in hun vertrouwde omgeving.

Vanaf september 2017 ben ik werkzaam als Project medewerker voor CorpoConnect en werk ik nauw samen met de projectleider Claudia Toebosch en adviseur leren en ontwikkelen Sylvia op het Broek.

Waar ik blij van word

Mijn uitgangspunt/motto is dat ik uit ga van de kracht van de klant en dat ik samen met hem probeer tot een passende oplossing van zijn probleem te komen. Als dit lukt en ik de klant uiteindelijk met een blij gezicht zie, weet ik dat ik mijn werk goed gedaan heb. Hier krijg ik positieve energie van.
De corporatiewereld blijft mij boeien, zelfs na bijna 30 jaar, ga ik met veel plezier naar mijn werk en blijf ik nog steeds nieuwe dingen ontdekken.

In mijn privé-omgeving geniet ik ervan als we met ons gezin lekker gaan uit eten of als we met z’n allen op een winterse avond in ons huis heerlijk rondom de haard zitten.

En op sportief gebied, kan ik genieten als ik samen met mijn hardloopvriendinnen een fijne ronde gemaakt heb.

Neem contact met mij op

E:  secretariaat@corpoconnect.nl

T: (06) 20017053