Esther Moors – CorpoConnect

Ik ben Esther! Een trotse vrouw die haar dagen vult met allerlei rollen en avonturen. Mijn hart gaat uit naar mijn twee kinderen, Naomi en Emma, die mijn wereld verlichten met hun lach, ondeugendheid en onvoorwaardelijke liefde. We hebben ons nestje genesteld in het prachtige Zuid-Limburg. Een levensgenieter in hart en nieren, ben ik altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en plekken om te verkennen. Reizen is mijn passie en de wereld is mijn speeltuin.

Hoewel ik een sociale vrouw ben en graag omringd word door vrienden en hun gelach, weet ik hoe belangrijk het is om tijd voor mezelf te nemen. Soms sluip ik weg naar mijn eigen wereld, waar ik mijn gedachten en creativiteit de vrije loop laat.

Ik en mijn loopbaan

Als allround duizendpoot op het Woon Advies Team bij Wonen Limburg heb ik na meer dan 11 jaar het wel en wee geleerd, gezien en gehoord. Kennis op het gebied van sociale- en geliberaliseerde huur, bijzondere doelgroepen, woningzoekenden is voor mij niet onbekend. Ook heb ik ervaring met klantenservice via telefoon, mail en social media. Het op een juiste manier afhandelen en managen van klachten geven mij energie. Ook voor diverse administratieve werkzaamheden draai ik mijn hand niet voor om. Ik denk graag mee, ben creatief en hoop mijn ideeën in de praktijk te kunnen toepassen. Noem het maar op. Waar kan ik jou mee van dienst zijn? Al deze talenten zet ik nu ook, met veel plezier, in bij de uitvoering van mijn rol als projectmedewerker bij CorpoConnect Limburg.

Naast mijn rol als projectmedewerker ben ik ook werkzaam als virtual assistant bij mijn eigen bedrijf Virtually Connected. Een virtual assistant is een zelfstandig professional die niet op kantoor maar vanuit haar thuis, of waar dan ook internet verbinding is, achter haar laptop ondernemers tot dienst is! Iedereen die het gevoel heeft dat tijdgebrek hun vermogen om zich te concentreren op de voortgang van hun bedrijf of carrière beperkt, is een uitstekende kandidaat voor het inhuren van een virtual assistant. Vaak hebben zzp’ers en kleine bedrijven de grootste behoefte aan de vaardigheden die een virtual assistant biedt.

Ik word blij van

Geluk zit ‘m in de kleine dingen en komt van binnenuit. Dat besef ik de laatste jaren steeds meer. Blij word ik van iets nieuws te leren, te snappen en het dan ook daadwerkelijk onder de knie te krijgen. Dan maak ik sprongetjes van blijdschap. Ook word ik blij van iets voor de ander te kunnen betekenen en dat mijn acties of advies overgenomen worden of in dank worden afgenomen omdat ik het deel. Blij word ik van inspiratie die ik krijg om weer een leuke blog of verhaal te schrijven. Blij word ik van mensen die plezier hebben in het leven. Blij word ik van mensen die je steunen en in je geloven en die jou hun kennis meegeven om inspiratie te krijgen en verder te groeien. Ooit heb ik ergens gehoord dat het leven doorgeven is. Hoe waar is dat?! En dat is wat ik met mijn werk maar ook als persoon wil doen. Doorgeven!

Vragen? Vraag! Neem contact met mij op

E:  secretariaat@corpoconnect.nl

T: 06-47869226