Angelique Burkart – Vincio Wonen

 

Prive

Doen waar je blij van wordt, vind ik belangrijk. Ik word persoonlijk blij van mijn gezin. Verder word ik blij van samen leuke dingen doen en sporten. Of het nu atletiek, zwemmen, wandelen of fitnessen is.

Ik en mijn loopbaan

Ik ben mijn loopbaan gestart bij een woningcorporatie in Stein. Daar heb ik in 12 jaar tijd verschillende functies doorlopen. Van het inschrijven van woningzoekenden tot het ondersteunen van de directeur bestuurder en de RvC. Mijn duale HBO opleiding heb ik ook van daaruit gevolgd voor personeelszaken en interne communicatie.
Het ontwikkelen van je eigen loopbaan en je vaardigheden is iets dat je voornamelijk zelf moet doen. Vanuit die overtuiging heb ik na mijn HBO opleiding ook een heel bewuste overstap gemaakt van de corporatiesector naar een internationale commerciële werkomgeving. Bij DSM en Sabic heb ik enkele jaren bij de afdeling P&O gewerkt.
Om mijn werk-privé balans beter te kunnen vinden, heb ik vanuit daar de keuze gemaakt om als zelfstandige trainingen, workshops en beurzen te gaan organiseren. Na een aantal jaren hier met veel plezier in gewerkt te hebben, miste ik wel mijn collega’s en een vaste werkomgeving. Ook deed de crisis zijn intrede en heb ik de overstap gemaakt om van zelfstandige bij een Maastrichtste corporatie te gaan werken.
De corporatiesector spreekt mij toch erg aan en ben ik blij dat ik daar nu weer werkzaam in ben als adviseur P&O bij De Voorzorg.

Waar ik blij van word

In mijn werk word ik blij van de bewuste keuze die we bij De Voorzorg gemaakt hebben om te focussen op talent. Wij beschikken over een eigen TMA (Talent Management Analyse) portal. Dit maakt het mogelijk om organisatie breed aan talentgerichte werving en selectie, ontwikkeling en beoordeling te werken.
We hebben de traditionele beoordelingssystematiek losgelaten en kijken nu naar de sterke punten, talenten van alle medewerkers en proberen die zo goed als mogelijk in te zetten en te ontwikkelen in een leerklimaat met LEF, werkgeluk en persoonlijke groei.
Ik word er ook blij van dat wij als De Voorzorg als één van 10 landelijke werkgevers zijn voorgedragen als kandidaten voor de TMA award uitreiking in het najaar 2019 in Utrecht.

Neem contact met mij op

E: a.burkart@vinciowonen.nl

T: 045 522 32 52