André Hintzen – CorpoConnect

Mijn loopbaan en leven 

Met een achtergrond in ict, logistiek, services en de zorg ben ik bij CorpoConnect zonder vastgoedkennis een vreemde eend in de bijt. Maar het is juist het onbekende dat me inspireert en motiveert.  

Van oorsprong ben ik een techneut en na mijn HTS-E opleiding ben ik 25 jaar werkzaam geweest, ook internationaal, voor Amerikaanse ict-leveranciers. Vanuit die innovatieve en ondernemende wereld heb ik me ontplooid tot iemand die complexe vraagstukken een wending kan geven waarmee onvermoede kansen ontstaan. Zo sta ik bekend als een baanbrekende dwarsdenker en creatieve pionier. Na enige omzwervingen in de logistiek en de services industrie ben ik door een uitdagend project in de jeugdzorg in de zorg beland, waar ik de afgelopen jaren met veel plezier in diverse sectoren als kwartiermaker en projectleider heb gewerkt. 

Als geboren en getogen Limburger heb ik lange tijd in Brabant gewoond en 15 jaar geleden zijn Inge en ik nadat de kinderen waren uitgevlogen in Maastricht neergestreken waar ik als fervent wandelaar in het naburige Heuvelland mijn hart kan ophalen. Verder zing ik als bas in een koor en heb vanwege het grootse karakter een voorliefde voor requiems.  

Mijn ambitie 

Van nature ben ik een opportunist maar kijk met een realistische bril naar de uitvoering van soms irreële ideeën. Ik kijk vooruit, ben leergierig en kan soms onbedoeld te ver voor de troepen uitlopen. Als coach of mentor geef ik iemand die graag verder wil alle steun en ruimte om zich verder te ontwikkelen.  

Het geeft me een tevreden gevoel als ik zingevend werk kan doen waarin ik mijn kennis en kunde kan inzetten en iets voor anderen kan betekenen wat hen tevreden stemt en mij voldoening geeft. Vanuit dat perspectief wil ik op zinvolle wijze bijdragen aan de doelstellingen van CorpoConnect! 

Contact 

Boven mijn werktafel thuis hangt een poster uit vroeger tijden met het opschrift “You never ride alone”. Ik sta open voor goede en minder goede ideeën en wil me vol inzetten voor een maximaal resultaat. Bel of mail me gerust op 0650.240.646 of projectleider@corpoconnect.nl, meestal reageer ik snel als ik al niet direct bereikbaar ben! 

Met vast-goede groet, 

André W. Hintzen 

Wil je meer weten of zou je graag eens sparren, neem dan contact met mij op.

E: projectleider@corpoconnect.nl

T: 06-50240646