Over ons

CorpoConnect Limburg wordt gevormd door 18 woningcorporaties in Limburg die de samenwerking zoeken op de thema’s duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit en vitaliteit. Dat doen we in samenwerking met FLOW.

Zo ondersteunen we circa 1400 medewerkers van de aangesloten corporaties om actief aan de slag te gaan met hun talentontwikkeling. Dit doen we middels het faciliteren van ons doorlopend aanbod, ons academy aanbod en ons ontwikkel spreekuur. Zo maken we samen werk van jouw talent!

Wil je weten wie er als ambassadeurs betrokken zijn bij CorpoConnect Limburg? Bekijk dan onderstaand onze medewerkers en werkgroepleden.

Projectteam

Projectleider

Projectmedewerker

Esther Moors

CorpoConnect

06 47869226

secretariaat@corpoconnect.nl

Adviseur Leren en Ontwikkelen

Sylvia Op het Broek

CorpoConnect

06 46371003

info@corpoconnect.nl

Samenwerkende corporaties

Heemwonen, Weller, Wonen Zuid, Woonpunt, Woonwenz, ZOwonen, Vincio Wonen, Antares, Maasvallei , Nester, Krijtland Wonen,  Zaamwonen, Vanhier Wonen, Wonen Meerssen, Woonik, Destion, Wonen Vierlingsbeek en Wonen Wittem werken samen in CorpoConnect Limburg.

Doel van CorpoConnect Limburg is te zorgen dat jouw talenten optimaal benut worden en er voor de corporaties de juiste talenten beschikbaar zijn. Kijk samen met CorpoConnect Limburg of jouw talenten nog aansluiten bij de behoefte van jezelf en je werkgever, nu en in de toekomst.

Want één ding is zeker: de woningcorporaties blijven veranderen en daar moet je iets mee!!