Op 6 november gingen een tiental deelnemers o.l.v. Heidi Janssen aan de slag met Creatief Denken.

Reacties van deelnemers:

  • Ik vond het een inspirerende dag. Door de deelnemers, door Heidi en vooral door hetgeen we die dag actief hebben gedaan. Met de vragen die ik vooraf had, ben ik die dag aan de slag kunnen gaan. Ga er binnenkort voor het eerst al mee aan de slag.
  • Zelf vond ik het een prima workshop. Lekker actief bezig zijn met medecursisten om creatieve oplossingen te bedenken op allerhande aangeleverde manieren.
  • De workshop heb ik met plezier gevolgd. Het is altijd fijn collega’s van andere corporaties te leren kennen en je ervaringen te delen en samen aan de slag te gaan. De workshop heeft mij geleerd om vooral samen naar een oplossing te zoeken. Zelf blijf je vaak in een kringetje denken terwijl iemand anders het van een andere kant bekijkt. Of ik de verschillende methodes over een tijdje nog weet, betwijfel ik. Maar ja, dan even de sheets erbij halen. Altijd handig!
  • De workshop creatief denken was energiek. Fijn om dit samen met collega’s van andere corporaties te volgen. Wat ik prettig vond was dat ik wat tips heb ontvangen met betrekking tot één van mijn ingestuurde vragen. Hiermee ben ik intern ook al aan de slag gegaan. Het toepassen van de besproken en actief toegepaste tools tijdens de dag, ga ik zeker nog doen. De handleiding die we ontvangen hebben, zal ik hierbij wel nodig hebben. Fijn dat er workshops georganiseerd worden, waarbij medewerkers aan hun ontwikkeling kunnen werken.
  • Nogmaals dank-je-wel voor de fijne dag. Ik ben veel bezig geweest: luisteren, samen iets doen, brainstormen, presenteren. Ook was het een gezellige dag die ik beleefde als  in een ongedwongen sfeer. Waarschijnlijk heb je dit voorgaand wel vaker gehoord. Mij is bijgebleven dat er diverse tools werden belicht en geoefend op vragen die voorgelegd werden. Inmiddels verdenk ik collegae ervan dat zij iets ervan op mij hebben uitgeprobeerd (kwam heftig binnen) met als resultaat dat ik wel al geprikkeld ben geworden om in actie te komen door reflectie en informatie op te zoeken. Want gebruikelijk ben ik voornamelijk met mijn werk bezig (“ik word min of mee geleefd door de agenda”).