Mijn werk gaat veranderen. Wat nu?

We leven in een tijd van continue verandering. Het is goed mogelijk dat jouw organisatie of functie aan verandering onderhevig is. Het is daarom belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt je daarbij afvragen wat jouw toegevoegde waarde is voor je werkgever en hoe je die waarde behoudt. Maar het is ook belangrijk je af en toe af te vragen of je werk nog bij jou past. Door te reflecteren op je eigen situatie en te onderzoeken wat bij je past, krijg je zicht op je opties.

Wil je hier hulp bij? Dan kun je vertrouwelijk in gesprek met ons team of je meldt je aan voor één van de ontwikkelspreekuren. Zelfstandig kun je gebruik maken van de Loopbaanwijzer van Flow.

Wil je bijblijven? Kijk dan eens of een training iets voor je is of maak je plan voor morgen op watdoejijmorgen.nl.

Hebben de veranderingen op je werk ertoe geleid dat je een andere baan zoekt? Kijk dan ook op de pagina ‘Ik zoek een andere baan, wat zijn mijn opties?’.

Aan tafel met HR-adviseur/loopbaancoach

Enthousiast? Maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je graag (vertrouwelijk) op weg! Kom aan tafel voor een oriënterend gesprek met een (andere) HR-adviseur/loopbaancoach.

Ontwikkelspreekuur

Ga vertrouwelijk in gesprek met de leeradviseur. Zij kan je de weg wijzen naar het aanbod binnen CorpoConnect dat aansluit bij jouw situatie.

FLOW Loopbaanwijzer

Doe je het werk dat je graag wilt doen? Haal jij alles uit jezelf en je baan? Met de Loopbaanwijzer ga je het ontdekken!

Aan de slag met CorpoConnect

Ontwikkel jezelf door een training te volgen en ontmoet collega’s van andere corporaties uit de regio.

Wat doe jij morgen?

Maak je plan voor morgen. Bekijk het opleidingsaanbod van FLOW.

Informatievideo

Veranderingen volgen elkaar snel op. Bekijk daarom de toekomstvisie voor woningcorporaties.