Leerplein

Zoek nieuwe kansen, kies een opleiding, doe een of meer zelftesten, ontwikkel jezelf of gebruik een van de vele andere tools.

Zoals jullie weten is advies in relatie tot leren en ontwikkelen een belangrijk onderdeel van CorpoConnect Limburg. Door de snelheid van de ontwikkelingen in de laatste jaren, denk aan digitalisering, toename van multiproblematieken in wijken, verduurzaming is bijblijven in je vakgebied belangrijker dan ooit!

Via dit leerplein vind je alle aanbod van diverse aanbieders.

Gebruik je Loopbaanbudget

Werk je bij een corporatie, dan heb je recht op een loopbaanbudget (ILOB). Dus ook als je oproepkracht bent of een contract voor bepaalde tijd hebt. ILOB staat voor Individueel LoopbaanOntwikkelingsBudget. Het staat ook wel bekend als LOB, POB, Loopbaanbudget. In de cao is vastgelegd dat elke werknemer na afloop van elk fulltime gewerkt jaar 900 euro opbouwt, tot een maximum van 4.500 euro. Je bepaalt zelf waaraan je dit besteedt; voorwaarde is dat de besteding bijdraagt aan je loopbaanontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan training of coaching. Op watdoejijmorgen.nl vind je veel aanbod en kun je via een persoonlijke intake ontdekken wat bij jou past. ILOB is je eigen potje geld dus, waarmee je alles uit je talent kunt halen en mee kunt bewegen met je baan. Maak er gebruik van.

Heb je nu een leer-/ of ontwikkelvraag, richt je dan rechtstreeks naar onze adviseur Leren en Ontwikkelen, Sylvia Dormans via info@corpoconnect.nl