Leerplein

Elke dag werk je als corporatiemedewerker met je collega’s samen aan betaalbare woningen in leefbare wijken en buurten voor mensen met een bescheiden portemonnee. Woningcorporaties bestaan al meer dan 100 jaar, maar de tijden veranderen en de wereld om ons heen staat nooit stil.

Nieuwe ontwikkelingen brengen voortdurend allerlei uitdagingen met zich mee. Denk aan de digitalisering van je werk, de verduurzaming van woningen en de toename van problemen in wijken en buurten.

Samen vernieuwen is een belangrijk antwoord op deze ontwikkelingen en uitdagingen. Innoveren en vernieuwen is nodig en leuk! Je leert als je innoveert, en je innoveert als je leert. Hoe mooi is dat!

Hoe blijf je als individu of organisatie relevant? Hoe zorg je dat je telkens weer sterk staat en gaat in nieuwe, uitdagende situaties? Ontwikkelingen niet alleen kan volgen maar ook de baas bent? Daar is leer- en veerkracht voor nodig. Een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis.

Ook jouw werk gaat veranderen in de toekomst. Zorg dat je bijblijft in en dat je je tijdig voorbereid. Wacht niet tot het te laat is en zet zelf de eerste stap.

CorpoConnect verzamelde voor jou de meest relevante opleiders in de corporatiesector voor jou op deze pagina.

MEDEWERKERS: HULP NODIG BIJ JOUW EERSTE STAP?

Het zetten van de eerste stap is voor veel mensen lastig. Wat wil ik? Wat zijn mijn talenten? Wat kan ik nog (bij)leren of ontwikkelen? Wat komt er op mij af en hoe bereid ik me voor? Hoe maak ik de best passende opleidings,- of trainingskeuze?

Sylvia Dormans, adviseur Leren en Ontwikkelen bij CorpoConnect Limburg, kan jou ondersteunen bij bovenstaande vragen om zo jouw eerste stap te zetten, of een goed doordachte keuze te maken, uit het enorm breed leeraanbod binnen onze sector.

Mail naar info@corpoconnect.nl voor meer info

CORPORATIES: LEER,- ONTWIKKELVRAAGSTUK

Heb je als corporatie een leer,- of ontwikkelvraagstuk binnen jouw organisatie en wens je advies over hoe dit aan te pakken? Sylvia Dormans ondersteunt in het helder krijgen van de opleidingsvraag en adviseert over aanbieders en (incompany) mogelijkheden. Mogelijk is ook samenwerking met andere corporaties.

Mail naar info@corpoconnect.nl voor meer info