ZIN

Vanuit enthousiasme en passie voor de corporatiebranche is in 2013 het idee ontstaan voor het  oprichten van een regionaal netwerk. De insteek hiervan was destijds het stimuleren en ontwikkelen van jonge corporatietalenten, onder de naam ZIJN. In 2017 is besloten om de bijeenkomsten open te stellen voor alle corporatiemedewerkers en de leeftijdsgrens van 35 jaar los te laten, zodat alle medewerkers die zich graag willen ontwikkelen en willen netwerken hier een mogelijkheid toe krijgen. De J van jongeren viel weg uit onze naam, ZIN was geboren!

ZIN staat voor focussen op ontmoeten, verbinden door middel van netwerken en inhoudelijke thema’s. Denk hierbij aan verdieping in onze doelgroepen, het delen van ervaringen en kennis, corporatie gerelateerde ontwikkelingen en innovatie. Onze ervaring leert dat hier vanuit de medewerkers behoefte aan is en blijft. Dit doen we door middel van 2 of 3 bijeenkomsten per jaar, waarbij naast een inhoudelijk deel er ook ruimte is om kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Deelname is op dit moment alleen mogelijk voor medewerkers van de C8 corporaties.

Ook in 2019 organiseert ZIN weer 2 inspirerende netwerkbijeenkomsten.

Alle medewerkers van HEEMwonen, Wonen Limburg, ZOwonen, Wonen Zuid, Servatius, Woonpunt, Weller en Woonwenz zijn van harte welkom.

We houden je via deze site uiteraard op de hoogte over de ontwikkelingen. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst van ZIN!

Bij vragen kun je altijd mailen naar ZIN. Tot dan!

Namens ZIN:

Hanneke Moonen ZOwonen, Helma Klop Wonen Limburg, Maud Boesten Wonen Zuid, Nancy Jehne Weller, Dennis Crutsen Weller, Jan Pieter Bovendorp Heemwonen, Tamara Simons Heemwonen, Jesse Verbakel Woonwenz