Hoe zorg ik dat mijn baan (weer) bij mij past?

Het is goed om af en toe stil te staan bij je loopbaan. In de waan van de dag wordt dit makkelijk vergeten. Misschien merk je al een tijdje dat je baan niet goed meer bij je past. Zet jij je talenten en kwaliteiten optimaal in tijdens je werk? Ben jij je bewust van wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Wat voor jou belangrijk is in een baan? Ga op onderzoek uit met onderstaande instrumenten zodat je weer met plezier naar het werk gaat.

Weet jij al waar je energie van krijgt op je werk? Zorg dan dat je die werkzaamheden meer gaat doen, jobcraften heet dat.

Ontwikkelspreekuur

Ga vertrouwelijk in gesprek met de Adviseur Leren en Ontwikkelen. Zij kan je de weg wijzen naar het aanbod binnen CorpoConnect dat aansluit bij jouw situatie. Wil je een afspraak maken? Klik dan hier.

Aan tafel met HR-adviseur/loopbaancoach

Enthousiast? Maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je graag (vertrouwelijk) op weg! Kom aan tafel voor een oriënterend gesprek met een (andere) HR-adviseur/loopbaancoach.

FLOW Loopbaanwijzer

Doe je het werk dat je graag wilt doen? Haal jij alles uit jezelf en je baan? Met de Loopbaanwijzer ga je het ontdekken!

Dag van je loopbaan

Dé mogelijkheid om voor één dag bij een andere organisatie mee te lopen.

Werkervaringsplek

Doe (tijdelijk) werkervaring op die je verder helpt in jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij een andere corporatie of in een andere functie.

Leo Loopbaan

Leo staat klaar voor iedereen in de provincie Limburg die bezig is met zijn of haar loopbaan. Een initiatief van Provincie Limburg.

Jobcraften

Sleutel aan je huidige baan zodat deze beter aansluit bij je voorkeuren.

Persoonlijkheidstest

Wat typeert jou? Doe de test.