NIEUW IN CORPORATIELAND?

Welkom bij CorpoConnect Limburg!

Je bent onlangs gestart met een nieuwe baan bij een woningcorporatie. Gefeliciteerd! Dan weet je als geen ander dat ontwikkeling in je vakgebied belangrijk is. Hiermee zorg je voor duurzame inzetbaarheid, dus een fijn en lang werkend leven. Ook jouw corporatie geeft je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Goed nieuws voor jou!
Om jou hierin goed te ondersteunen, heeft je corporatie zich aangesloten bij CorpoConnect Limburg. Wij begeleiden en faciliteren jou om zelf de regie te nemen in je ontwikkeling. Mooi toch!? Inmiddels staan wij al voor ruim 1.400 medewerkers klaar.

Wie zijn wij?
CorpoConnect Limburg is een samenwerkingsverband tussen 18 woningcorporaties in Limburg. Samen werken we aan de thema’s duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit en vitaliteit.

Hoe helpen we jou?
Benut jij jouw talenten optimaal? Sta jij open om nieuwe vaardigheden aan te leren? Ben jij klaar voor de toekomst? CorpoConnect Limburg kan jou helpen om hiermee aan de slag te gaan.

  • Tools: om zelf aan de slag te gaan
    Wij bieden jou diverse tools zodat jij zelf de regie kunt nemen in jouw duurzame inzetbaarheid. Ga naar Tools.
  • Leerplein: om te leren
    Zoals jullie weten is advies in relatie tot leren en ontwikkelen een belangrijk onderdeel van CorpoConnect Limburg. Door de snelheid van de ontwikkelingen in de laatste jaren, denk aan digitalisering, toename van multiproblematieken in wijken, verduurzaming is bijblijven in je vakgebied belangrijker dan ooit! Ga naar Leerplein
  • Netwerken: om te verbinden
    Wij faciliteren diverse netwerkgroepen met collega’s van corporaties die in hetzelfde vakgebied werken. Zoals financial controllers en communicatie-adviseurs. Wil je weten of er in jouw vakgebied al een netwerkgroep bestaat en wil je graag deelnemen? Stuur dan even een mailtje naar info@corpoconnect.nl

Kom in de FLOW!
Op landelijk niveau werken we nauw samen met het Fonds Leren en Ontwikkelen (FLOW). We leren van en delen onze best practice met de 12 vergelijkbare samenwerkingsverbanden. Je kunt ook mails ontvangen van “Wat doe jij morgen!” en De Corporatie Academy (DCA), zij faciliteren ons opleidingsaanbod (Academy).In dit filmpje kom je meer te weten over FLOW en de samenwerkingsverbanden.

Wij verwelkomen je graag als nieuwe medewerker!