Workshop:

Wat heeft FLOW mij te bieden?

Elke maand zie je op je loonstrook dat je een bedrag betaalt aan het Fonds Leren en Ontwikkelen (FLOW).
Iedere werknemer en werkgever betalen maandelijks een klein bedrag aan premie aan FLOW. Dit is vanuit de cao woondiensten geregeld.

Maar wat is FLOW nu precies?
FLOW is het Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties. Het is ingesteld door de cao-partijen: Aedes vanuit werkgevers en FNV, CNV en de Unie vanuit werknemers.

FLOW helpt je om je werk goed, gezond en gemotiveerd te blijven doen. Dit doen ze door praktische handvaten te ontwikkelen voor werknemers en werkgevers.
Denk hierbij aan een eigen digitale leer- en loopbaanomgeving zoals de loopbaanwijzer en “Wat doe je morgen?”, loopbaanadviseurs en activiteiten in jouw regio. Uiteraard kun je alle informatie vinden via de website https://www.flowweb.nl/

Heb jij liever een persoonlijke uitleg over wat FLOW te bieden heeft?

Dat kan. Op donderdag 16 april a.s. zal Sylvia Op het Broek, adviseur Leren & Ontwikkelen van CorpoConnect in een korte workshop een toelichting geven op de mogelijkheden en de gratis beschikbare tools die FLOW jou biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je bent van harte welkom van 15.00 tot 16.30 bij Weller, Spoorplein 43 in Heerlen

Aanmelden, graag via info@corpoconnect.nl

Dus ben je benieuwd wat de praktische en direct bruikbare handvaten zijn van FLOW? Kom dan naar deze workshop en maak tevens gebruik van de mogelijkheid om andere corporatiecollega’s te ontmoeten!

Tot dan!