LinkedIn voor beginners

Corpoconnect is aangesloten bij Baandomein. Dit betekent dat alle medewerkers van de aangesloten corporaties van Corpoconnect, gratis kunnen deelnemen aan de workshops en activiteiten van Baandomein.

Waarom is LinkedIn belangrijk in de huidige arbeidsmarkt? Voor wie maak je een profiel én hoe zorg jij ervoor dat je “beter” gevonden wordt?

De belangrijkste vraag is wellicht: “hoe” pak jij dit aan?

LinkedIn is een onmisbaar online netwerk in jouw professionele loopbaan. Her is een populair en onmisbaar kanaal bij het online positioneren van je professionele ik. De meeste organisaties en bijna alle recruiters zoeken pro-actief naar kandidaten voor openstaande vacatures op LinkedIn.

Baandomein biedt deze workshop aan.

De workshop wordt gegeven door Richard van der Blom

Richard geeft sinds 2009 LinkedIn trainingen en was daarmee de 2e ondernemer in Nederland die zich volledig toelegde op Linkedin.

Inmiddels heeft hij meer dan 25.000 mensen getraind, bij meer dan 400 bedrijven in-company trainingen gegeven en meer dan 60 artikelen over LinkedIn geschreven.

Richard is lid van een Europees denktank LinkedIn en kan als geen ander mensen helpen zich op een juist en authentieke wijze te presenteren op LinkedIn.

Datum: 15 september 2021

Tijd: 9:30 – 11:30 uur

Aanmelden kun je hier!

Datum: 10 november 2021

Tijd: 9:30 – 11:30 uur

Aanmelden kun je hier!