Workshop LinkedIn gevorderd

Je hebt al een LinkedIn profiel en je bent er al af en toe actief op. Maar wil jij ook weten hoe je nog zichtbaarder wordt op LinkedIn, hoe je je kunt onderscheiden, hoe je LinkedIn actief en in jouw voordeel kunt gebruiken en hoe je het een onderdeel van je dag maakt? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Deze workshop geeft je inzicht in het gebruik van LinkedIn, het zoeken naar vacatures, het vergroten van je netwerk, het zichtbaar worden. Dit doen we uiteraard interactief achter de laptop zodat je alles in de praktijk mee kunt doen.

In het interactieve programma komt aan de orde:

  • Vergroten van je zichtbaarheid
  • Communiceren via LinkedIn
  • Je netwerk vergroten
  • Geavanceerd zoeken
  • Tips en trics
  • Maak het een onderdeel van je dag

De training wordt verzorgd door Nynke Visser. Nynke is loopbaancoach en trainer op het gebied van alles wat nodig is om succesvol te kunnen zijn op de arbeidsmarkt.

De kosten voor deze workshop bedragen € 105,- per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 12 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht.  Het is noodzakelijk om een laptop (niet je mobiel of tablet) mee te nemen naar deze training (neem wel je inloggegevens mee).

Wanneer en waar?

Dinsdag 11 juni 2019 van 13.00 – 17.00 uur bij HeemWonen in Kerkrade

Via deze link word je doorgeleid naar de Corporatie Academie en kun je jouw aanmelding regelen.