Workshop IK en Positieve Gezondheid

Laagdrempelig kennismaken met Positieve Gezondheid?

Je hebt er wellicht (hopelijk) al eens van gehoord… Positieve Gezondheid.
Maar wat is dat nu precies?

Het gedachtegoed positieve gezondheid wil de eigen regie en zelfredzaamheid optimaal aanwakkeren en samenwerking van, tussen en met Limburgers in de diverse regio’s ondersteunen.

De beweging (Limburg Positief Gezond) is een knooppunt waar alle kennis en ervaring op het gebied van positieve gezondheid in Limburg samenkomt. Tevens is het een proeftuin voor burgers en professionals om met elkaar in verbinding te komen, nieuwe inzichten te delen en ook vooral te experimenteren met gezondheidsbevordering en gedragsverandering.

Met de beweging Limburg Positief Gezond zijn we aan de slag met de trendbreuk met als doel om in onze provincie de gezondheidsachterstanden te reduceren, de arbeidsmarkt te versterken en ons welzijn te vergroten. En dat zonder bewezen resultaten, zonder vastomlijnde werkwijzen maar wel met positieve gezondheid als grondhouding. Doe je met ons mee?

Doel van de workshop

Het doel van deze workshop (circa 2 uur) is om ook jou te inspireren en motiveren om je het gedachtegoed van Positieve Gezondheid eigen te maken en zelf met jouw eigen (positieve) gezondheid aan de slag te gaan.

Dus, wil jij kennismaken met het gedachtegoed en werk maken van jouw eigen Positieve Gezondheid of die van jouw corporatie?

Klik hier voor meer informatie: Workshop ‘Positieve Gezondheid en Ik Positief Gezond!’ (limburgpositiefgezond.nl)

Datum workshop

  • Dinsdag 20 september : 9.30 – 11.30 uur
  • Dinsdag 18 oktober: 15.00 – 17.00 uur

Locatie

Volgt nog.

Aanmelden

Je kunt GRATIS deelnemen aan de workshop ‘Positieve Gezondheid en IK Positief Gezond!’.

Vragen of aanmelden? Dan kan via Sylvia Op het Broek (implementatiecoach en trainer Positieve Gezondheid), info@corpoconnect.nl.