Workshop Fotografie met je smartphone

Wil jij betere foto’s maken van woning? Ben jij diegene die de personeelsuitjes vastlegt? Ben jij verantwoordelijk voor berichtgeving op social media of intranet? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Kijk met andere ogen naar je omgeving: Maken is magisch en goed voor de ontspanning…. Heerlijk even mindfull bezig. Als je van perfecte plaatjes houdt ben je bij deze activiteit aan het goede adres!  Ga samen met een professional op pas en leer hoe jij met andere ogen naar je omgeving kunt kijken. Wat zijn nou die tips & tricks om jouw plaatje nét dat beetje extra te geven? Jouw alledaagse (en waarschijnlijk meest gebruikte) voorwerp, namelijk je smartphone, is een randvoorwaarde om deze activiteit tot een goed einde te brengen. Breng jij jouw skills naar een hoger niveau?

Het motto van deze workshop is ‘leren door te doen’. Je volgt dus een leuke, gezellige, interactieve en leerzame workshop, creëert gelijk mooie resultaten en kunt direct zelf aan de slag. Je hebt met je telefoon namelijk alles al in huis. 

De workshop fotografie met je smartphone is als volgt opgebouwd:

·       Basiselementen van fotografie – regels, tips & tricks;

·       De perfecte omstandigheden om een top foto te maken

·       De perfecte omstandigheden om een top selfie/portret foto te maken

·       Leren door te doen. We gaan ongeveer 30 á 45 minuten naar buiten om te oefenen;

·       Anders leren kijken;

·       Basisuitleg verslavende bewerkingsapp; 

·       Basisuitleg bewerking van een selfie/portret foto

·       Foto’s bekijken en bespreken. 

·       Na afloop krijgen de deelnemers een beknopte samenvatting als geheugensteuntje.

Haal meer uit jezelf en jouw smartphone.

Enthousiast? Meld je snel aan want vol = vol.

De kosten voor deze workshop bedragen € 180,- per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Denk eraan om je smartphone mee te nemen naar de training.

Zin om met deze training mee te doen? Schrijf je dan in:

Dinsdag 26 september 2023 van 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Weller

Via deze link word je doorgeleid naar de website ‘Wat doe jij morgen?’ en kun je jouw aanmelding regelen.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan een keuze voor een andere datum of plaats jezelf in de wachtkamer.