Ontwikkel stress naar persoonlijke kracht

Veranderingen en groei horen bij het leven en zorgen voor de nodige beweging. Je hebt niet altijd invloed wat er in de buitenwereld gebeurt, wel hoe JIJ hiermee omgaat.

Je hebt een ‘gezond’ brein als je in de dagelijkse praktijk vaker onzekerheid, stress, angst en negatieve gedachten ervaart. Angst en emoties ontstaan namelijk in het oerbrein en hebben een functie. Kennis en bewust hiervan zijn ondersteunen je vitale veerkracht. Want je brein is nog niet altijd meegegroeid met de huidige moderne tijd.

Je kunt je brein vergelijken met een spier. Het goede nieuws is dat je je brein kunt trainen om meer positieve emoties, gedachten en gevoelens te ervaren. Je kunt leren vaardiger te worden om in je persoonlijke kracht te komen én te blijven. Wil jij ook deze spelregels leren kennen?

Op weg naar vitale veerkracht

Dit inspiratie webinar biedt steun, kennis en inzicht om een aantal breinprocessen beter te begrijpen, te kunnen plaatsen om ‘fijner in je vel’ te zitten. En om direct te gebruiken in je werk en leven. Het webinar zoomt in:

  • Hoe breinkennis inzicht geeft in de werking én het effect op stress en geluk
  • Wat emoties hiermee van doen hebben en hoe je hiermee kunt omgaan
  • De twee mindsets, fixed en groei
  • Zes groei pijlers
  • Praktische tools voor iedere dag

Voor wie?

Deze module bevat universele kennis en wijsheid en is toepasbaar en geschikt voor iedereen die zichzelf groei gunt.

Kosten?

€37,00

Wanneer?

Woensdag 17 mei van 9.00 tot 10.30 uur

Locatie?

Online

 

Via deze link kun jij je aanmelden!