Op pad met Floor

Na de trainingen Fotografie met je smartphone voor beginners en vervolg, biedt CorpoConnect Limburg in samenwerking met Floor Noten, de nieuwe training ‘Op pad met Floor’ aan.

Wat gaan we doen?

• je krijgt mooie fotografie-opdrachten van Floor;
• samen fotograferen, oefenen en gezellig samen veilig urbexen;
• anders leren kijken;
• het hele pand mag ontdekt worden op de locatie Landbouwbelang in Maastricht;
• de groep is klein dus er is voldoende aandacht om je te helpen groeien in de smartphone fotografie;
• samen spelen met Snapseed.

Landbouwbelang is Maastricht is een mooie industriële locatie (urbex achtig). Het is een oude graan fabriek. Rare spullen op rare plekken. Er is graffiti en andere kunst te zien. Je kijkt echt je ogen uit! Het creatief deel van je brain wordt zeker geactiveerd.

De kosten voor deze workshop bedragen € 90,- per persoon.

Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Denk eraan om je smartphone mee te nemen naar de training.

De workshop en locatie zijn Coronaproof. We kunnen afstand houden, alles wordt gedesinfecteerd en is veilig.

Zin om met deze workshop mee te doen? Schrijf je dan in:

Via deze link word je doorgeleid naar de website ‘Wat doe jij morgen?’ en kun je jouw aanmelding regelen.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan een keuze voor een andere datum.