Online Masterclass videosollicitatiegesprekken voor loopbaanprofessionals

Corpoconnect is aangesloten bij Baandomein. Dit betekent dat alle medewerkers van de aangesloten corporaties van Corpoconnect, gratis kunnen deelnemen aan de workshops en activiteiten van Baandomein.

In deze bijzondere tijd van social distancing is het zeer plezierig dat het sollicitatieproces gewoon door kan gaan, omdat sollicitatiegesprekken online via video kunnen worden georganiseerd. Niet alleen voor sollicitanten is dat extra spannend. Ook voor selecteurs kan het spannend en onwennig zijn om via video nieuwe collega’s te selecteren. De online masterclass videosollicitatiegesprekken helpt beide kanten van de sollicitatietafel op een positieve manier bij het wennen aan onlinegesprekken en leert hoe je een videosollicitatiegesprek zo goed mogelijk kunt laten verlopen.

Na een online masterclass voor loopbaanprofessionals weet iedere loopbaancoach, mobiliteits-adviseur, employabilty adviseur en outplacementcoach de do’s en don’ts van videosollicitatiegesprekken en zien zij niets meer over het hoofd bij het begeleiden en trainen van hun cliënten. Op een wijze waarbij ook de zélfselectie door kandidaat optimaal is.

In de online masterclass Videosollicitatiegesprekken die door Baandomein is georganiseerd, neemt Aaltje de deelnemers mee in het gehele proces van online solliciteren via video. Zaken die aan bod komen zijn de voorbereiding, online tooling eigenschappen, techniek, omgeving, het sollicitatiegesprek zelf, de nazorg voor de sollicitant en het vervolg van de procedure.

Datum en tijd: dinsdag 26 mei 2020 van 14.00 – 15.00 uur

Voor meer info en aanmelden klik hier.