ERVARINGEN DELEN IS KENNIS VERMENIGVULDIGEN!

 

CorpoConnect staat voor duurzame inzetbaarheid, voor fit blijven voor je job en je dus voorbereiden op de veranderingen die komen gaan. De toekomst!
 
Om deze uitgangspunten vorm te geven bieden we tal van tools, trainingen en workshops aan. Graag zouden we het met én van elkaar leren nog meer willen versnellen, daartoe introduceerden we in 2022 onze eerste “CorpoConnect Netwerkgroepen”.
 
In deze netwerkgroepen komen mensen uit een bepaald vakgebied samen om de onderlinge discussie in onze regio op gang brengen betreffende voor hun interessante onderwerpen, thema’s of aanstaande veranderingen. Door de kennis en ervaring hieromtrent in een vroeg stadium te delen met vakgenoten kunnen we ons binnen de regio optimaal voorbereiden op de toekomst.

Dat is precies wat ons te doen staat in de “Corporatie van de Toekomst”: van elkaar leren, meer kennis delen en (nog) meer integraal samenwerken, uiteraard met onze sociale en maatschappelijke partners, maar vooral ook met elkaar!

De “CorpoConnect Netwerkgroepen”.

De reeds opgestarte netwerkgroepen bestaan uit deelnemers van verschillende corporaties. Ze komen gemiddeld genomen 4 keer per jaar bij elkaar en delen dan kennis en/of ervaring rondom actuele thema’s binnen het betreffende vakgebied. Zo nu en dan nodigen ze ook interessante sprekers uit van buiten de sector die van buiten naar binnen kunnen inspireren.

DOE JIJ MEE?

Heb je interesse om deel te nemen aan de CorpoConnect Netwerkgroepen, of bestaat de netwerkgroep voor jouw vakgebied nog niet en wil je een nieuwe groep opstarten? Dan ontvangen we graag een mailtje van jou gericht aan info@corpoconnect.nl

We zien je graag! Jouw input is waardevol voor jouw corporatiecollega’s, want ervaringen delen is kennis vermenigvuldigen!

Tot snel!