Kennissessie salaris!!

Het salaris……daar wordt iedereen toch blij van!

Maar denk jij ook wel eens “wat een verschil tussen boven en onder de streep” en “wat zijn dat dan voor een bedragen die er allemaal af gaan”  en “hoe zit het eigenlijk met mijn verlof”?

Met andere woorden, wil jij inhoudelijk meer weten over je loonstrook en je verlof? Geef je dan op voor de kennissessie Salaris bij CorpoConnect!

Wat gaan we doen?

Onder leiding van Marjolein Senden van Vincio Wonen worden in een interactieve sessie van twee uur  een aantal onderwerpen behandeld. Marjolein werkt als Business controller en vindt het leuk om haar kennis met andere corporatiemedewerkers te delen. CorpoConnect Limburg wil haar hier graag de kans voor geven. Waar gaat Marjolein jullie meer over vertellen?

  • Uitleg over de loonstrook
  • Uitleg over het vakantiegeld
  • Pensioen, specifiek over het generatiepact en over ouderschapsverlof
  • Uitleg over verlof

Het zal een praktische sessie worden, waarin naast uitleg geven ook voldoende ruimte zal zijn voor  vragen en eigen praktijkvoorbeelden. Wil je deelnemen? Aarzel dan niet langer en schrijf je in!

Deze sessie is gratis.

Wanneer?

15 maart 2021 van  15.00 tot 17.00 uur online via Teams.

Aanmelden?

Dat kan via deze link.

Lijkt het jou ook leuk om net als Marjolein de kennis uit jouw vakgebied via een kennissessie met jouw corporatiecollega’s te delen? Laat het ons weten via secretariaat@corpoconnect.nl