Fotografie met je smartphone – Next Level

Begin anders aan jouw werkdag! Hou jij van fotograferen, van de natuur en wil je meer leren over Snapseed? Dan is dit wel een leuke combi! Maken is magisch en goed voor de ontspanning.

Deelnemers die de workshop “fotografie met je smartphone” gevolgd hebben en naar een next level willen en om ervoor te zorgen dat zij de aangeleerde tips en tricks vasthouden en eigen maken.

Hoe is de workshop opgebouwd in een notendop:

  • Beetje opfrissen van de eerste workshop
  • Wij gaan spelen met doorkijkjes, lijnen, kleuren en vormen, hoe leg je iets goed vast? Dus wij duiken nog dieper in de regels om nog mooiere en beters foto’s te maken
  • Wij gaan leren om de tips en tricks te combineren.
  • Blotevoeten park wandeling van 1.5 uur, dus Schoenen uit en de natuur in (schoenen aan mag ook 😉 )
  • Wij gaan spelen met gadgets
  • Samen heerlijk genieten van een versnapering tijdens de workshop
  • We gaan meer leren over Snapseed… misschien ben je na de workshop wel een Snapseed pro!

Een vereiste is dat je de eerste workshop fotografie met je smartphone hebt gevolgd en een iPhone of Android telefoon met camera ter beschikking hebt. Met je telefoon als basis, laat Floor Noten je met enthousiasme en plezier de basis van fotografie zien en geeft ze je handige tips en tricks om nog meer uit je telefoon te halen.

Het motto van deze 3,5 uur durende workshop is, leren door doen!

Je volgt dus een leuke, interactieve en leerzame workshop en creëert gelijk mooie resultaten.

Enthousiast? Meld je snel aan want vol = vol.

De kosten voor deze workshop bedragen € 197,- per persoon. Dit is inclusief entree park, koffie, thee, water en een heerlijke versnapering voor op het vuistje.

Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Denk eraan om je smartphone mee te nemen naar de training.

Zin om met deze workshop mee te doen? Schrijf je dan in:

Donderdag 26 oktober 2023 van 9.30 – 13.00 uur bij Blote Voetenpad – Brunssum (Ganzepool 9A)

Via deze link word je doorgeleid naar de website ‘Wat doe jij morgen?’ en kun je jouw aanmelding regelen.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan een keuze voor een andere datum.