Waarom deze workshop?
Klanten hebben niets aan je als je niet meer vol energie en met aandacht je werk kunt doen. Collega’s hebben niets aan een uitgebluste collega. Thuis zien ze je liever fluitend naar je werk gaan en weer terugkomen. Je wil wel, maar het lukt nu niet. De omstandigheden zijn uitdagend en jij loopt op je tenen of op je tandvlees.

Voor wie is deze workshop bestemd?
Deze workshop is voor jou als je de “zorgen voor” altijd op nummer één hebt staan. En daarnaast nu toch ook meer voor jezelf wil gaan kiezen. Of misschien heb je ooit een burnout gehad en merk je dat je weer die richting uit gaat. Kom meedoen en pak de regie over jouw tijd & energie!

Zorg goed voor jezelf, zodat je er voor de ander kunt zijn!


Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wie ben jij in al je rollen?
  • Vasthouden of loslaten: over verantwoordelijkheden
  • Wat kost & geeft jou energie?
  • Wensen uitspreken & grenzen aangeven
  • Praktische tips & handvatten om in de praktijk toe te passen

Over Anouk
Anouk Sonnemans-Zonnevijlle: Balanscoach én moeder, vrouw, partner, vriendin, dochter en meer ;). Vooral ook ervaringsdeskundige, als het aankomt op de balans kwijt zijn en haar ritme weer moeten vinden.

Nadat zij haar hart had gevolgd om het onderwijs in te gaan, kwam er na 12 jaar onverwachts een moment waarop ze ‘knakte’… Het was 2012. Op dat moment 35 jaar, gelukkig getrouwd, 2 lieve kinderen. En daar stond ze… Van het ene op het andere moment durfde Anouk niet meer te gaan werken! Ze wist een burn-out te voorkomen, gelukkig…

Het is haar missie om anderen te inspireren om eerder pas op de plaats te maken, voor zichzelf te kiezen (en daardoor ook voor hun dierbaren).

Enthousiast? Meld je snel aan want vol = vol.

De kosten voor deze workshop bedragen € 128,- per persoon. 

Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 8 tot 12 deelnemers. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht.

Zin om met deze workshop mee te doen? Schrijf je dan in:

Dinsdag 3 oktober 2023 van 13:00 tot 16:30 uur 

Via deze link word je doorgeleid naar de website ‘Wat doe jij morgen?’ en kun je jouw aanmelding regelen.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan een keuze voor een andere datum.